OVER ASSUSYST


EINDELIJK. ASSUSYST.

Waarom moeten EB-professionals nog steeds alle informatie en wijzigingen van hun klanten apart bijhouden in verschillende pakketten?

Dit is niet alleen tijdrovend en inefficiënt, het kost bovendien veel geld en is bijzonder foutgevoelig. Logisch dus dat onze branche wachtte op een toekomstbestendige oplossing. En die is er nu.

DE OPLOSSING WAAR EB-PROFES-SIONALS MEE VERDER KOMEN

Assusyst is het eerste pakket waar alle gegevens en zaken ophet gebied van Employee Benefits samenkomen op één plek.

De koppeling van informatie op klantniveau en de mogelijkheid tot een veilige en gemakkelijke samenwerking met externe uitvoerders maakt Assusyst het meest bruikbare softwarepakket voor onze branche.

DRIE VOORDELEN.
VAN ASSUSYST, VOOR U:


ONDERSCHEIDEND

Assusyst is ontwikkeld voor onze branche, door onze branche; vanuit de urgente behoefte aan meer overzicht en efficiency binnen onze tak van financiele dienstverlening. Innovatie is daarbij key. We scherpen de functionaliteiten van onze software constant aan, en toetsen en monitoren op gebruik in de praktijk. Hierdoor sluiten de samenstelling en functionaliteiten van Assusyst altijd naadloos aan op de actuele behoeften binnen onze sector.

EFFICIENT

Gebruik van Assusyst staat gelijk aan gebruik op maat. Zo werken we op basis van een vast licentiemodel. Met Fair Use betaalt u alleen voor het daadwerkelijke gebruik. Niet eerder kwam zoveel samen binnen een softwareprogramma. Het koppelen van en de samenhang tussen gegevens maakt Assusyst tot het veelzijdigste Enterprice Rescourse Planning-pakket voor onze branche. Van taakopvolgingen tot beheermutaties: de work- flow van uw organisatie kunt u met Assusyst nog efficienter managen. En dat is voordelig voor uw bedrijfsvoering!

TOEKOMSTBESTENDIG

De toekomst begint vandaag. In een markt die constant in beweging is heeft u behoefte aan een softwarepakket dat wendbaar is. Uw versie van Assusyst wordt volledig afgestemd op uw wensen en praktijk. Hierdoor is het de perfecte tool bij het realiseren van uw missie en strategie. Tevens breiden we de mogelijkheden tot het samenwerken met externe partijen zoals uitvoerders zich snel uit Daardoor bent u met Assusyst voorbereid op de wereld van morgen.

PROBEREN IS ERVAREN


Kennismaken met Assusyst? Ervaar direct de voordelen en het gemak van onze all-in-one-oplossing.